Mode door heel Arnhem

In juni vieren we mode en creativiteit met iedereen die daar oog en hart voor heeft: bezoekers, ontwerpers, bewoners, ondernemers en winkeliers. Heel ondernemend en creatief Arnhem geeft een eigen invulling aan de themamaand.

De coördinatie van de Juni Modemaand is in handen van Stichting FDFA.

Riëlle Schoeman

Algemeen directeur

Sebastiaan Kramer

Creatief directeur

Esra Schimmel

Office manager

Maarten Jeukens

Communicatie

Bruens en van Eijk

Vormgeving

Robby Bakker

Verbinder

Mode Partners 025

Fashion + Design Festival Arnhem staat samen met kunstacademie ArtEZMuseum Arnhem en State Of Fashion aan de wieg van Mode Partners 025 (MP025). In deze samenwerking, waarbij inmiddels ook mbo-opleiding Rijn IJssel is aangesloten, bundelen we vanuit Arnhem en Nijmegen (samen 025) de krachten om het bewustzijn over de huidige uitdagingen in het modesysteem te vergroten en om daadwerkelijke verandering teweeg te brengen in de sector en de maatschappij.

Mode Partners 025 zet kennis, netwerk en visie in om bij te dragen aan de positieve impact van mode op sociale, culturele, economische en ecologische ontwikkelingen. MP025 geeft de pioniers in de regio een gezicht en een podium.

Mode Partners 025 wordt ondersteund door de gemeente Arnhem

Juni Modemaand wordt financieel ondersteund door Gemeente Arnhem, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Ondernemersfonds Arnhem en VSB Fonds.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.