Ralph Dassen nieuwe voorzitter Stichting Fashion + Design Festival Arnhem

Ralph Dassen is de nieuwe voorzitter van Stichting Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA). Hij neemt het stokje over van Saskia Bak. Mede dankzij haar voorzitterschap is het FDFA uitgegroeid tot een toonaangevend jaarlijks festival dat inmiddels onlosmakelijk verbonden is aan de stad Arnhem.

Ralph brengt met  zijn achtergrond als directeur, bestuurder, ondernemer en adviseur in de culturele sector een ruime dosis ervaring mee. Momenteel is hij algemeen directeur bij Focus Filmtheater Arnhem.

In zijn rol als voorzitter zal hij werken aan het verder verstevigen van de positie van FDFA én de Juni Modemaand Arnhem. Ralph zegt hierover:

“Als nieuwe voorzitter van het bestuur van het Fashion + Design Festival Arnhem en de Juni modemaand Arnhem, koester ik de visie om bij te dragen aan hét podium voor creativiteit, innovatie en inclusiviteit.

Ik zie uit om verder te bouwen, samen met het team, aan de visie waarin we talent laten gedijen en waar de kracht van design en mode ons allemaal inspireert.’’

Over Fashion + Design Festival Arnhem

Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) is een platform voor aan Arnhem verbonden ontwerpers en (creatief) ondernemers. Tijdens de Juni Modemaand Arnhem, dat eveneens vanuit de stichting FDFA wordt gefaciliteerd, presenteren ontwerpers, ondernemers, mode-/design evenementen en culturele instellingen wat ze in huis hebben. Maatschappelijke ontwikkelingen worden op een laagdrempelige manier getoond middels mode en design en bezoekers kunnen zich laten inspireren door de creatieve rijkdom die Arnhem op dit gebied kent.

Fotografie: Masha Bakker